Håkan Hellström

Funderar på att beställa biljetter till Hellström i februari, inte för att han är min favoritartist eller så, men absolut värt att se. Hann ju aldrig se han på Yran i somras eftersom att jag bara någon dag innan fick reda på att jag skulle till Tunisien på semester. Han är en skön snubbe och dessutom framröstad som en av Sveriges bästa liveartister.

bild: google

rödluvan


jaa, jag har ju alltid älskat friends-reklamerna. det här är min gamla favorit, den är helt underbar!

DAGENS-listan.

DAGENS Vill ha: Sommar, sol och söta sommarkläder.
DAGENS Klädsel:  Blå stuprör, svart topp, svart cardigan & underkläder.
DAGENS Frisyr: Något slarvigt låångt svart rufs, vitt band och lugg.
DAGENS Händelse: Lyckades ta mig upp efter bara 10 minuter i morse!
DAGENS Låt: Inte riktigt säker .. har inte hunnit med så mycket musik ännu.
DAGENS Planer: Nu är ju nästan dagen över, men kvällen tänkte jag spendera med familjen.
DAGENS Saknad: Lite musikliv. Ja, konserter har det inte blivit mycket utav på den senaste tiden.
DAGENS Dummaste: Kimma. Hon bet mig nyss i tån igen.
DAGENS Förvånade: Achmeds förvåning i morse när både jag&steffi var tillbaka i skolan igen, haha, det såg rätt så kul ut.
DAGENS Behov: Kortbyxor, vatten och stekande sol.
DAGENS Bästa: *vift vift vift vift på armarna & blåser upp sig for no reason* .... "jag är en fisk!!"
DAGENS Köp: Inget än .. men hör och häpna, jag funderar faktiskt på att köpa godis.
DAGENS Humör: Glad som alltid :)


Tyvärr så blir det inga bilder, men sådant är väl kanske ganska överskattat i mitt fall? ;p

sur, blek och sockrad daggmask

Åh, i morgon ska jag tillbaka till skolan igen .. jag som har varit liggandes i nästan en vecka. Hur ska jag seriöst orka vakna vid sex i morgon och dessutom orka vara i skolan i flera timmar. Jag som fortfarande kraxar och är trött som en daggmask.

Hmm, och nej, jag har inte klagat tillräckligt. Är sur över hur vit jag har blivit! Holy crap liksom, jag ser ut som ett spöke. När mina föräldrar är friska (haha, jag har smittat ner dom också) så ska jag ta med mig mamma till ett solarium, för så här får det ju absolut inte vara länge till.


shit, ett spöke! nähä, det var bara min arm. aja, här
är beviset på att jag är vit som .. socker? haha.


Sådär, nu har jag nog klagat färdigt och ska återgå till mitt gitarrspelande. Pusshej! ;p

Btw, dom som använder Internet Explorer får stå ut med att designen ser ut såhär eller helt enkelt skaffa firefox.

grattis på namnsdagen

jamenvafan, hehehehe-henke har ju namnsdag! :)

Är redan sugen på en ny ..

Antar att inte bloggen ser likadan ut på alla andras datorer, men på de datorerna här hemma ser den iaf likadan ut (trots stora storleksskillnader på skärmarna).

Hur som helst, jag vet inte om jag börjar friskna lite nu. Jag hoppas på det. Dock så blir det ingen skola i morgon heller för jag kraxar fortfarande som en kråka och har feber.

Är redan sugen på en ny bloggdesign igen. Haha, jag får nog ta och ge mig nu :P

Emil i Lönneberga

Sjuk, sjuk, sjuk. Nästan 39 i feber, fastän jag har tagit alvedon för senast en timme sen & febern fortsätter stiga. Mer än så tänker jag inte nämna om min sjuklighet.

Jag har däremot hunnit göra om hela bloggdesignen under dagen! Jag själv är ganska nöjd (hör och häpna!). Fast jag måste göra om kommentarsidan, den är fail fastän jag har försökt på alla sätt och vis att få ner rutan osv. Men det funkar i alla fall, även om det är fult just nu.

I morse när jag vaknade & skulle dricka mitt te så myste jag ner mig i soffan och gissa vad som gick på tv just då? Emil i Lönneberga. Det var sjukt länge sedan senast, käre Emil. Haha, det var roligt i alla fall.

Hur som helst .. det är dags för mig att sova igen nu, för snart ramlar mitt huvud i bitar tror jag. Haha ;p

Leave a comment? Om designen eller vad som helst :)

Vilket är ditt favoritprogram på TV?

Arggh! Jag håller på att förklara krig mot mina naglar. Jag som har lyckats hålla dom ganska bra den här vintern, men det varade bara fram tills i förrgår. Nu är dom trasiga, ofilade, ojämna, halvmålade och alla är olika långa. Tyvärr finns det ju inte mycket att göra, så jag får börja om från början (och såklart hoppas på ett bra resultat).

Förresten, ingen har väl missat att hela Sex And The City-serien börjar om från avsnitt 1, klockan 19.30 ikväll? Hade tänkt att se på det, men jag ska istället skynda mig ut & gå på en promenad innan Top Model börjar. Får väl leta reda på avsnitt 1 av SATC på nätet istället och se det där, så att jag kanske kan följa serien på TV sedan.

Vilken är din favorit tv-serie? Eller du kanske föredrar något annat tv-program, isåfall vilket?

Dagens fundering: Vad tänker hon?

Nu står min hund här nedanför och kan inte bestämma sig om hon ska ligga i mitt knä. Kan ju ibland fundera på vad den lilla sötnosen tänker, kanske hon nu står där nere och försöker överväga för- och nackdelar? Vad tänker hon när jag städar upp småsaker från golvet och hon ligger där och tittar så förundrat på mig. Eller när jag sitter och spelar gitarr?

Antagligen så snurrar det väl lika mycket innanför hennes pannben som innanför mitt. Frågan är kanske bara vad som snurrar?

Haha, och vad tänker hon när jag leker tittut med henne? Kanske ..
"Herregud, tror hon verkligen att hon inte syns när hon håller för sina ögon? Snacka om korkad .. till och med korkad för att vara människa"


Tre gamla bilder

Dagen började med tre lektioner, sedan var jag på föreläsning (om nätpedofiler o.dyl), efter det så satt jag på mammas jobb och surfade (tänkte faktiskt skriva ett blogginlägg redan då, men det glömdes av då jag började läsa lite andra bloggar). När mamma hade haft alla sina lektioner så gick jag på en till föreläsning (fast tillsammans med henne den gången). Jag kom hem ganska nyss, jag åt mat och nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska planera in morgondagens ridlektion.

Funderar på att börja med fotograferingen igen, känns som att det är så sjukt länge sedan.
Här är tre gamla bilder som jag fotat i somras och nyss hittade på datan (självklart är de helt oredigerade):

Dagens fundering: Gäspar fåglar?


bild: fågelfoto från förra vintern.

soundtrack till mitt liv

Hellu,
idag har jag varit i Sundsvall & shoppat. Har bl.a köpt mitt livs första par mjukisbyxor (ja, jag är faktiskt seriös om det, har aldrig riktigt gillat dom). Köpte såklart mer än så, men tvivlar på att något är värt att nämnas just nu.

Igår fyllde pappa år! Grattis :)
Tänkte skriva det i bloggen då men jag hann aldrig. Igår fick jag också en tavla som jag varit sugen på i några veckor. BD-tavla. Hade ett band fått göra ett soundtrack till mitt liv så hade det absolut varit dom som fått göra det. Lyssnat på dom så långt tillbaka i mitt liv jag kan minnas. När jag fick första skivan så var jag ungefär 5 år.

Ovanför sängen. Där hänger den fint. Kan nog sova sött nu, hihi :p
hihi


hmm, bilden är inte direkt det finaste jag fotat, men jag
orkade inte hämta systemkameran så det blev mobilbild ^^

"Uppförsbacken är över"

I morgon börjar jag skolan igen. Inte så roligt att behöva plugga dagarna i ända men ändå rätt så skönt att kunna vända tillbaka dygnet. Under mitt lov har min dygnsrythm varit chaos! Jag har somnat vid halv fyra varje morgon och sovit till närmare ett på dagarna. Hur ska jag lyckas ta mig upp vid sex i morgon?

Skönt att veta att uppförsbacken är över, nu går det ju bara nerför till sommarlovet! Den här sommaren ska bli bra eller kanske bäst (?), det har jag bestämt. Jag och mamma satt och kollade på resor igår (jag vet att vi gör det lite för ofta, men det är liksom ett ljus i det här vintermörkret när man har något att längta efter). Åker som vanligt utomlands i sommar .. fast i två veckor den här gången, så jag får se hur många festivaler jag missar.

Sjukt att det är 2009 nu förresten. Hihi, har inte vågat tänka på det riktigt :p

RSS 2.0