saturday

Cupcakes .. roligare att göra än att äta, haha. Jag är konstnärlig!

Done my damn homework

Yes, så är det! I sista sekunden har jag skrivit tre svenskauppsatser och tränar nu inför en redovisning. Sista inlämningsdagarna på dessa är såklart i morgon. Bara några biologiuppgifter kvar sedan är jag helt clean från skolarbete och är redo för ett härligt lov.

Haha, vad dum jag alltid ska vara som ALLTID gör mitt skolarbete i sista sekunden, hade jag gjort de här grejorna lite tidigare så hade jag säkert haft tid för roligare saker nu. Hihi, men så är det. Jag får aldrig tummen ur förens det är sista chansen ;p

Idag fick jag brev om hälsoundersökning som ska genomföras i mars. One word; usch. I morgon blir det förresten en spruta också, fy sjutton, jag kommer säkert att hyperventilera tills jag svimmar .. med tanke på min nålfobi. Tur att man har en pappa som jobbar inom vården och får tag på bedövning som gör att * man absolut inte känner något alls. Vilket erkännande, där tappade jag min cool-stämpel.

* - senast jag tog spruta så vände jag bort huvudet och blundade, efter ett tag frågade jag tårögt "men ska ni inte sticka nudå?" och fick svaret "vi har ju redan stuckit". haha, snopet va?

med mina egna små tassar


Dom är ca 1-2 cm². Glasstruten är lite missbildad, men dom andra två är ganska söta faktiskt. Haha, vilket liv jag har ;p

so many adventures couldn't happen today

Let's dance in style, let's dance for a while. Heaven can wait, we're only watching the skies. Hoping for the best, but expecting the worst. Are you gonna drop the bomb of not? Haha, hela dagen har jag gått runt och nynnat på den där, Forever Young. Just därför fick inlägget börja med de allra första raderna ur låttexten.

Det känns konstigt att vara hemma vid klockan fyra på en tisdag. Och dessutom bara sitta i sängen och slappa. Tisdagar som alltid är en sådan überstressig dag. Dagens bandtid blev flyttad och därför är jag ledig fram tills klockan halv sex då jag ska till stallet.

Simpelt inlägg. Intressantare kommer kanske framåt kvällen eller imorgon. Nu ska jag träna på några coola dancemoves och kanske börja laga mat tills min kära lilla familj kommer hem ifrån sina arbeten, hihi.

Här är låtens allra sista rader. So many adventures couldn't happen today, so many songs we forgot to play, so many dreams are swinging out of the blue. We let them come true!

Göteborg?

Holy crap! Det var längesedan jag fotograferade nu insåg jag. Den här bilden är från min senaste riktiga photoshoot, vilket var i somras. Tiden går fort. Hoppas att den fortsätter att göra det så att jag får sommar någongång. Kimma (hunden) sitter under bordet här nu och gör allt för att jag ska vända mig så att hon kan hoppa upp i knät på mig igen. Haha, she wish :P

Jag har börjat tjata sönder mamma om att jag vill åka till Göteborg på påsklovet, vilket tycks fungera bra än så länge. Verkar som att vi är på väg! Om nu min kära syster har tid och plats. Hon flyttar ju nu igen.

bild: Sara Lundin - http://zebratouch.blogg.se

This summer I'll wear this



Som ni ser så har jag klistrat ihop lite prylar som jag inte kommer att överleva sommaren utan. Appropå sommaren, så kan jag knappt hålla mig. Crap, jag vill ha sommar nu-nu-nu. Mitt sommarsug blir ju inte heller mindre av att jag sitter och dreglar över kläder som jag absolut tänker ha så fort vädret tillåter .. vilket inte inträffar förens i sommar. Och på sommaren kan man faktiskt sova ut for real, ligga på en filt och läsa tjejtidningar under den stekande solen, träna (ute, utan att frysa häcken av sig!), fjanta runt med kompisarna tills natten slår sig ner och dessutom hinna göra precis vad man vill utan att tänka på varesig skolarbete, betyg eller snö i skorna. Njuta av ungdomen, haha ;P

Ge mig en tidsmaskin så ska jag minsann se till att det blir sommar, illa kvickt!

Dirt Don't Hurt


Haha, en tröja från pojkavdelningen på Junk Food Clothing. Sjukt ball ju!

Förresten så har jag nu  hunnit nå 400 besökare sedan i December.

moonwalk

Ha en glad alla hjärtansdag, gott folk!
Jag ska snart hälsa på morfar, som jag inte har träffat på länge eftersom att han är sjuk/w/e och inte har kunnat bo hemma. Så nu äntligen är han hemma i sitt lilla hus igen (för tillfället iaf) så jag ska pysa dit, vara jättebusig och vända uppochner på hela hans hus. Då syns det ju i alla fall att jag har varit där!

Btw, jag kan dansa moonwalk nu. Ska bara finslipa på det & sedan är jag pro! (ja, klart att jag ska bli värre än michael jackson på sånt här).

Puss va!
Och glöm inte ge någon ett hjärta idag. Själv har jag faktiskt fått en liten present.

hittat söt mössa

.. på pappas hatthylla. hihi.
ich

Dagens fundering: min naturliga hårfärg?

inser på tok för sent hur fin min naturliga hårfärg var, ugh. dagens fundering; ska jag våga ge det ett försök att bli blondie igen? (fastän det kommer att innebära att jag får gå runt i rödoranget, äckeloranget, mörkgult, knallgult och konstigt gult hår i flera månader). Aja, tur att det finns snygga mössor under vintern i alla fall.


bilden: en några år gammal bild på mig, där jag hade min naturliga hårfärg. haha, titta inte på mina ögonbryn, på lappen som jag håller i eller på hur mycket smink jag hade under ögonen.

Sytt in byxor

Har ju ca 20 par byxor som bara ligger, jag använder dom inte för att dom inte sitter snyggt. Pösiga i benen fastän det är stuprör, vart är världen egentligen påväg?! Men nu kom jag ju på att syster fick en ny symaskin i julklapp, och självklart har jag börjat sy in några par byxor. Ser ju sjukt bra ut, jag är ett underbarn när det gäller allt inom ämnet syslöjd. Kan ju skryta med mitt mvg.

Något annat som jag däremot inte kan skryta med är att jag ovan att gå i klackskor. Once upon a time såg det faktiskt helt okej ut när jag gick i dom, men sedan jag kärat ner mig i mina gympaskor har jag bara haft klackskor några få gånger. Tycker ju att det ser hemskt ut när jag är så lång redan.
Så idag ska jag gå runt hela dagen här inne med mina senast köpta klackskor och försöka vänja mig. Går bra än så länge!


Dags att plugga lite geografi innan jag pyser ut på äventyr igen, hihi. Adios amigos!

Mördarklockan

Så var namnet på min nya väckarklocka. För två dagar sedan hade min pappa en present stående på bordet åt mig när jag kom hem från skolan, så klart att jag slet upp lådan i all nyfikenhet.
Retsam som han är så hade han köpt en väckarklocka (jag är duktig på att försova mig!).
"Sure" tänkte jag och ställde den på 6 nästa morgon, ville iaf ge den ett försök.

Morgonen därpå var en mardröm, aldrig i hela mitt liv har jag blivit så rädd. Jag trodde att jag skulle flyga upp i taket och avlida totalt när den ringde. Andledning? Den ringde sjukt högt, jätteskrikigt, och det ekade i hela sängbordet (fastän det är proppfullt med prylar). Hade jag varit lite äldre så hade jag nog fått en hjärtattack.

Usch. Startade den inte igår. Klarade inte av det, hihi. Ska ställa den på pappas sängbord inatt istället så att han ska få se (eller höra) hur hemskt det är. Sedan ska jag nog ge den till min syster, som för bara några dagar sedan påpekade att hon inte har någon väckarklocka.

Aja, nu ska jag gå & träffa Bella, snacka lite skitsnack och ha det awesome-mysigt! Ny design btw! Ska ändra lite mer sedan men jag orkar inte just nu.

Halsbandet


Satt nyss och tittade igenom mina gamla bilder på datorn och hittade den här (som är i från juni och tyvärr väldigt cencurerad). Insåg att jag saknar mitt halsband, som jag har gjort själv med mina egna små tassar.

Egentligen hade jag velat plocka fram cerenitleran och göra lite nya personliga smycken, men det får jag göra lite senare ikväll för nu måste jag plugga inför historieprovet som jag har i morgon.

puss!

RSS 2.0