Back to Africa ;)

Bestämt, spikat & klart, 12;e juni ska jag utomlands igen. Back to Africa.
S K Ö N T
.
Tyvärr så är det samma dag som skolavslutningen, så jag missar marknaden den 13;e. Ehe, favoritmarknaden. Där firar vi mer eller mindre skolavslutningen och säger hejdå till vännerna & sånt :<
Förra årets marknad var awesome, förutom att jag hade äckelpäckelfyllejonas efter mig på kvällen/natten, haha. Men men, så är det, spikat & klart som sagt, och faktiskt .. när alla andra sitter på marknaden så ligger jag på stranden och steker i hopp om att bli både brun och knaprig som en pepparkaka, vilket är minst lika bra :)

Fredag!

FREDAAG! Så är det. Lite punkter nedan (hinner inte göra någon sammanhängande text av allt)
- Planerna för helgen (stan) är nu överstrukna, så det behövs nya planer. Haha, jag har inte ens planer för vad som ska ske på valborg .. första gången på länge som jag ens är här då.
- Nu ska jag börja med maten, sedan ska den stå och svalna ganska länge, så då blir det lite solning.
- Därefter kommer mamma hem med mina paket. Finally! Egentligen skulle jag inte få dom förens på måndag.
- Har förresten kirrat en ny tå-ring idag (skrev med bindesstreck för att det är nödvändigt, fast jag vet såklart att det är skrivfel).
- Har fått låna symönster av Camilla idag så min prickiga kjol är på G, fast egentligen behöver jag den inte förens i slutet på maj. And i know, jag hade kunnat köpa en, men jag ÄLSKAR att sy, och är ganska grym på det, så .. det fick bli en personlig kjol.
- Skulle ha åkt till frisören i morgon. Men det är en av planeringarna som fick överstrykas. Nästa helg is the shit :)

Mitt hår

Eftersom att min fru Berit / Susanna bad om att få veta hur det blev med mitt hår, så känner jag att jag lika gärna kan skriva det här i ett inlägg, ifall någon inte redan har sett det & undrar hur det blev.

Mitt hår är blått. Trehundrasextionio olika nyanser mellan vit, blå och näst intill svart. Allt ifrån babyblå, till turkos, havsblå, djupblå, knallblå, mörkblå, grönblå, gulblå .. och så vidare. Delar av mitt hår har jag blekt nästintill vitt (det är snyggt som sjutton). Dock är inget av mitt hår riktigt svart längre, och jag känner mig så .. fel .. utan det där svarta. Mitt hår är sjukt effektfullt nu, men jag behöver svart - så är det bara. Därför ska delar av håret färgas svart igen (men det är mest där bak .. så mitt hav av blå nyanser här i luggen förblir tills den blå färgen går ur). När det därbak är svart igen, kan jag ha mina extensions och livet leker återligen. Inte förens DÅ kommer bilder, så håll ut.  Försöker fixa svart färg under kommande vecka. HÄRLIGT.

Förresten, time for a diet again :)

Kortkortbyxorna & solbrillornas återkomst.

Göteborgsresan är överstökad. Åh, vad jag älskar den staden. Känner mig alltid hemma där (.. motför här, haha). Dagen efter ankomsten var det varmt .. så jag gick i kortkortbyxor och handlade med hela gänget, sedan när jag kom hem så solade jag ett tag på balkongen, där det visade sig vara 33 grader! HEJ, JAG ÄLSKAR SOL LIKSOM. Det fick bli kortkortbyxorna & solbrillornas återkomst (btw, jag har ytterligare några fler par solbrillor nu). Resten av tiden i Göteborg har jag shoppat & umgåtts med folket, härligt. Jag blir alltid sur när jag ska åka hem, och när jag väl kommer hem så är jag fortfarande sur, tills jag inte orkar vara sur och längta tillbaka längre.

Pssst. .. Förresten, jag har skumma planer för mitt hår. Kan avslöja att min pappa var med och valde färgen som jag snart ska dränka mitt huvud i, trots det så lovar jag att det inte är så jättemesigt. Min pappa är ganska tuff faktiskt.

Vad har du gjort under påsken?
jag är nyfiken :)

RSS 2.0