Kortfattning av de senaste dagarna.

Håret blev bra. Det ser ut .. ungefär som innan fast betydligt mindre slitet. Bra frisör. Luggen lät hon bli precis som jag ville. Fast jag har de senaste tre dagarna blivit SJUKT trött på min lugg ändå. Den kan dö.

Julafton var okej, ska inte klaga iaf. Vet ju att en av mina bästa vänner hade det mycket, mycket värre. Synd att det blev som det blev :/ Iaf, jag fick ny musikanläggning och lite sånt, vilket ju är bra.

Stan för någon dag sedan. Mellandagsrea <3 Bland annat uppdaterat skohyllan, klädskåpet och galgarna i hallen lite nu. Dessutom köpt hårfärger! Hoppas att mitt hår överlever nu då.

Var hos Ellen med Bettan och Fia ifrån igår tills idag, vi hade det allmänt mys.

Idag var min morbror här med sin fru och deras gemensamma son. Och med dom följde hennes andra son, hans fru och deras tv barn (snacka om babyboom här). De sistnämnda pratar varken svenska eller engelska, så nja, det är lite klurigt att ha dom på besök. Den lilla ryska jag kan räcker ju inte långt alls.

Ah, det var väl lite av vad som skett de senaste dagarna. Ska försöka uppdatera lite mer, men som alla vet .. I'm a lazy bitch!

Frisören

Åh, på fredag ska självaste lilla jag till frisören. Och jag är skiträdd för att dom ska klippa för mycket .. som vanligt! Mitt hår är så otroligt slitet, så helst skulle dom nog vilja raka av allt .. åh, jag blir så nervös. Dessutom så är min favoritfrisör barnledig, så jag ska klippa mig hos en annan. Tyvärr kommer nog min lugg inte få fortsätta se lika awesome ut som den redan gör. Frisörer har ju en viss kärlek till att förstöra helt underbara luggar. Ojämt är snyggt, punkt slut.

Och från det ena problemet till det andra ..
Jag vet inte ens hur jag vill klippa mig. Kan man inte bara sätta sig där med det überslitna håret i ett stort trassel och nervöst pipa "ingen större skillnad, tack"?

Unforgiven Madness


min nya favoritfilm. och jag vet, min humor är helt sjuk! jag tycker faktiskt att det här är helt awesome, medan min syrra bara sitter här bredvid och klagar. ojoj :)

Sista veckan kul

"Sista veckan kul" är igång. Det är en ganska trevlig grej vi gör på min skola. Sista veckan innan jullovet har vi alltid utklädningsvecka.

Årets teman är ..
Måndag - Mjukiskläder
Tisdag - Trans. tjejer klär ut sig till kille, och tvärtom.
Onsdag - Pyjamas
Torsdag - Sommarkläder
Fredag - Finkläder/balkläder

Idag var jag inte med, seriously .. jag har tyvärr inga mjukiskläder? Anyhow, i morgon är jag helt klart på, ska bara bestämma mig för vilken stil jag ska köra på. Är trött på att göra raggargrejen nu (helt klart lättast att vara raggare eftersom att jag då kan stjäla kläder ur lilla farsans sommargarderob). Men det är dags för något nytt i år kanske? Ehm, behöver ju iaf en sån där obekväm grej som man plattar ner brösten med. Eller så .. får jag ha manboobs. Vilket ju säkert också funkar bra :P

Tredje advent.

Nu är det redan tredje advent .. har inte hunnit tänka så mycket på det, förens idag när morfar sa att det bara är tio dagar kvar tills julafton. Jag var hemma hos han och slog in hans julklappar, det gick relativt bra. Verkar som att halva universum tänker anlita mig till att slå in deras julklappar. Som om att det inte fanns tillräckligt att göra nu ..

Ska snart lägga undan gitarren och gå ner och tända det tredje ljuset .. om den övriga familjen inte redan har gjort det .. dom äter middag nu så kanske dom redan har tänt det? Eller nja, det är ändå alltid jag som får komma ihåg ljusen, så jag tvivlar på att det har förändrats idag.

Om jag längtar till julafton?
- nej, inte direkt, och om jag hade gjort det så skulle det nog mest bero på att Sandra (äntligen) kommer hem igen.


nytagen bild. inte ens fem minuter gammal.
jag gillar det!

RSS 2.0